Max. 13.34 °C | Min. 4.29 °C
Covid-19 | Situation and news
Loading Events

« All Events

This event has passed.

Nova campanya donació de sang el 17 de juny al Casal de gent gran Joan Maragall

June 17 | 08:00 - 19:00

Nova campanya donació de sang el 17 de juny al Casal de gent gran Joan Maragall

La jornada tindrà lloc al Casal de la gent gran Joan Maragall (al costat de l’Escorxador) el 17 de juny de 10 a 14 h i de 17 a 21 hores.

Els donants poden demanar hora a través de la pàgina web https://www.donarsang.gencat.cat/ca/. Sitges acollirà novament el 17 de juny una nova campanya de donació de sang al Casal de la gent gran Joan Margall amb l’objectiu de garantir les donacions a Catalunya.

Els donants hauran de reservar prèviament l’hora des de la pàgina web https://www.donarsang.gencat.cat/ca/.

Les donacions es podran fer dins l’horari següent de10 a 14 h i de 17 a 21 hores i es faran amb totes les mesures de prevenció i seguretat anti-covid per evitar aglomeracions.

En aquesta iniciativa solidària també hi col·laboren els alumnes de sisè de primària de l’Escola Esteve Barrachina, que novament se sumen al programa de formació als centres educatius, que impulsa el Banc de Sang i Teixits. Enguany, la campanya de donació de sang no s’ha pogut organitzar a les instal·lacions del centre a causa de la pandèmia, però l’alumnat ha realitzat el projecte amb els tallers pràctics amb el personal sanitari a les aules i també ha dut a terme la difusió de la jornada a través d’un cartell promocional amb el lema ‘En cinc minuts pots salvar tota una vida’. L’objectiu d’aquest material gràfic és difondre la campanya de donació de sang d’aquest 17 de juny i sensibilitzar la ciutadania amb l’objectiu de contribuir a millorar les reserves de sang.

Donar sang és un acte imprescindible per garantir l’assistència sanitària en els hospitals i clíniques i que puguin dur a terme intervencions quirúrgiques, tractaments oncològics, trasplantaments d’òrgans i d’altres malalties. Les plaquetes caduquen en només 5 dies, per això, són necessàries 800 donacions al dia a Catalunya.

Com serà la donació de sang?

• Porteu posada la mascareta

• Renteu-vos bé les mans

• Us prendran la temperatura

• Ompliu el qüestionari amb el bolígraf d’un sol ús que us donaran. Podeu descarregar-lo a donarsang.gencat.cat/formulari i portar-lo emplenat des de casa. Campanya de donació de sang Dia: 17 de juny Horari: de 10 a 14 h i de 17 a 21 h Lloc: Casal de la gent gran Joan Maragall (c/ Joan Maragall, 40) al costat de l’Escorxador

Cal demanar cita prèvia per reservar hora: donarsang.gencat.cat.

Details

Date:
June 17
Time:
08:00 - 19:00
Event Category:

Venue

Casal Municipal Joan Maragall
Carrer de Joan Maragall 36 08870 Sitges
Sitges,España
+ Google Map
Go to Top