Sitges-best-Restaurantes

En aquesta 6ª edició d’ Scrap Sitges 2018, totes les activitats que s’organitzen en paral·lel a la fira, es centraran en el MAIL ART !!! També conegut per Correu Bonic o Snail Mail. Una gran tendència en els últims anys.

 Feria Scrap+Sitges 2018: Objectius

La Fira Scrap + Sitges es va iniciar el 2013 amb voluntat de difondre l’ scrap i ser un punt de trobada per a professionals i aficionats, amb espai per a exposicions i venda de productes nacionals i internacionals i tallers impartits per professores experimentades.

L’exposició de la Fira Scrap + Sitges 2018 és gratuïta, de lliure accés la qual cosa enforteix la proximitat entre l’expositor i el client en tenir aquest la llibertat d’entrar i sortir tantes vegades com vulgui. A més, l’entrada lliure també afavoreix l’assistència de persones que desconeixen el scrap i per a les que pot ser el seu punt de partida en aquesta afició.

El municipi acull del 23 al 25 de març una nova edició de la Fira Scrap + Sitges, la segona fira dedicada a l’scrap més important d’Europa després de la de París.  La Fira de Sitges és actualment el punt de referència per a professionals i aficionats de l’scrapbooking on es concentren més una trentena d’expositors entre distribuïdors, dissenyadors i fabricants.

L’ scrapbook és el terme anglès per definir un llibre de retalls, és a dir, la tècnica de personalitzar àlbums de fotografies. L’scrapbook o scrapbooking consisteix en multitud de processos creatius com retallar, enganxar o el collage per crear una composició de memòries i records mitjançant fotografies.

La regidora de Promoció Econòmica, Aurora Carbonell, destaca que “la Fira Scrap+ Sitges és un dels esdeveniments més importants del calendari local” i assenyala que “durant els dies de fira Sitges rebrà la visita d’unes 12.000 persones en una època baixa pel turisme, la qual cosa ens ajuda a la desestacionalització del sector”. Carbonell recorda “aquest tipus d’esdeveniments segueixen la nostra aposta pel turisme sostenible”.

 

 

 

 

Scrap Sitges 2018 – ENLACE A LA GALERIA DE FOTOS

 [yjsgimgs image=”https://c1.staticflickr.com/1/796/40259705764_beed1d898d_z.jpg” class=”yjt_polaroid radiusb3 yjt_hideptitle” alt=”scrap-sitges-2017″ title=”Scrap Sitges 2018″ link=”https://www.flickr.com/photos/sitges-visit/albums/72157693188498455″ target=”blank” effect=”tilt”]

 

 

scrap-sitges-best-Restaurantesscrap-sitges-TAPAS{loadposition bestshops}scrap-sitges-best-hotels

 

Scrap Sitges 2018

 La fira Scrap+Sitges 2018 es celebra del 23 al 25 de març 2018

 

HORARIS 

 MAPA  FERIA SCRAP+SITGES 2018

 

scrap-sitges-2018-mapa-feria

 

 

 

Divendres de 10h a 20h

Dissabte de 10h a 20h

Diumenge de 10h a 18h

 

PREUS FIRA SCRAP SITGES 2018

Fira i Fòrum: entrada gratuita

Cursos: Consultar cada curs

 

QUÈ TROBAR A LA FIRA SCRAP SITGES 2018:

A més de la fira comercial, instal·lada a la carpa de la platja de La Fragata, l’esdeveniment contempla diferents activitats per tal que el visitant gaudeixi d’uns dies d’scrap i d’aprenentatge. La vessant formativa es fa a través de tallers que s’imparteixen a les carpes annexes a l’envelat de la fira comercial, on cada any hi participen més de 400 persones. També es pot visitar l’exposició Art+, una mostra amb obres creades per especialistes de renom d’scrap que es podrà visitar a les carpes annexes a l’envelat de la fira comercial. 

 

 

FIRA Exposició i venda de productes nacionals i internacionals

 

MAKE & TAKE: Curs amb una durada màxima de 45 minuts en el qual es realitza una activitat curta, en el nostre cas, relacionada amb l’ scrap.

Es realitzaran els 3 dies de la Fira en els stands que disposin d’aquests espais.

 

TALLERS Cursos de temàtiques diferents impartides per professors experimentats. La durada aproximada és de 3 h cada un. Més abaix trobareu l’enllaç a la taula amb tots els cursos. 

Els tallers s’imparteixen en unes carpes anexes a la carpa d’expositors. 

 

JOC+ Activitat participativa oberta a tots els visitants. La temàtica d’aquesta edició és el “Mail Art”, Correu Bonic o Snail Mail. Per participar en JOC + has de preparar la teva Art Mail, seguint les indicacions, i diposita-ho en la bústia de la Fira que trobaràs a l’estand d’Informació. Allà un carter/a et farà lliurament d’un altre Art Mail. Chulo oi?. Enllaç a més informació del Joc+

 

TAG+ Exposició d’etiquetes a partir d’unes premises. Aquesta activitat està oberta a tothom. En aquesta edició, seguint el fil conductor de la Fira, dissenyarem un segell, com si d’un correu es tractés, això sí donant-li un toc scrapero i que ha de complir uns requisits que trobareu en aquest enllaç

Lloc: Carpa  d’expositors. 

 

FORUM+ Presentació de productes novedosos d’ Scrap i demostració de productes

Lloc: Carpa d’expositors.

 

ART+  Exposició de pàgines (layouts) de scrap inspirades en un tema predeterminat. En aquesta exposició podreu gaudir de pàgines de scrap dissenyades per creadores/es rellevants dins el món de l’scrap. En aquesta ocasió hem escollit el sobre, un dels protagonistes del Mail Art, com a format per l’exposició, però no serà un sobre qualsevol no …

Lloc: Carpa d’expositors.

 

PARTY+  Trobada nocturna de scraperes/os per riure i passar una bona estona jugant sense perdre mai de vista l’scrap és clar!

Divendres 23 de març de 20:30h aa 23h. a l’Edifici Miramar

No oblidis reservar la teva plaça! Més informació sobre què portar i com apuntar-se a Scrap+Party

 

 

NEXUS+: Trobada nocturna de scraperes/os per parlar, aprendre, scrapear, ..

No oblidis reservar la teva plaça!

Per veure en què consistirà, preu, que has de portar i  més informació a l’enllaç de Nexus+

Dissabte 24 de març a l’Edifici Miramar, sábado de 20:30 a 23h

 

SOCIAL+ La Fira Scrap + Sitges vol mostrar el seu compromís amb les accions solidàries col·laborant amb diferents entitats.

Visita l’estand de Creu Roja per esbrinar com col·laborar.

 

APP+ La Fira Scrap + compta amb una simpàtica app per a mòbils (Android) especialment creada per les vostres fotos de la fira. Hi trobareu diferents marcs dissenyats per Marisa Bernal entre els que podreu escollir el que més us agradi per decorar les fotos que us feu durant la vostra visita. Serà divertit seleccionar un marc, enfocar, fer un “clic” i tenir ja una foto amb el styling de la Fira. Enllaç per descarregar l’App Scrap+ Sitges

 

 

 

TALLERES Scrap+Sitges 2018

MÁS INFORMACIÓN Y RESERVAS EN ESTE ENLACE