Campdàsens 2022


Campdàsens 2024.

7 July, 2024 | All the day

La Festa Major de Campdàsens 2024 se celebra el diumenge 7 de juliol i comptarà amb diferents actes litúrgics, folklòrics i culturals. Com és tradicional durant la Festa Major de Campdàsens es podran adquirir les Herbes del Garraf més típiques i amb diferents propietats medicinals.

Campdàsens està de Festa Major com és habitual, el primer diumenge de juliol. La tradicional celebració espera reunir un centenar de persones, que participaran a les diferents propostes litúrgiques i festives previstes per a la jornada.

La Festa Major de Campdàsens 2023 s’iniciarà a les 8.30 hores amb la Santa Missa al Maset de Campdàsens, Després actuació de la Vella de Bastons.

Un dels punts de trobada més típics de l’Aplec de Campdàsens és la tauleta de venda de les Herbes del Garraf, on es podran adquirir també els números per al sorteig del quadre original de la portada del programa.

La Festa Major de Campdàsens 2023 continuarà a Can Lluçà, on tindrà lloc el dinar de germanor, que donarà pas a la lectura del pregó de la festa i al recital poètic i el posterior sorteig del quadre que ha il·lustrat la portada del programa de la Festa Major de Campdàsens 2024.

A continuació, actuació novament de la Vella de Bastons acompanyats dels grallers de la Sitja, i d’un ball de l’Agrupació de Balls Populars de Sitges.

Durant la jornada es podrà visitar el Maset de Campdàsens, local dels Amics del Garraf.

 

 

Event information


Event information


Event Starts: 7 July, 2024 | All the day

Event Ends: 7 July, 2024 | All the dayEvent categories

Agenda Anual | Featured n | Eventos | 

LocationRelated Events